Salviekrydret gryte med storfekjøtt Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
2t
totalt
2t 20min

Salviekrydret gryte med storfekjøtt

nivå
Middels
aktiv
2t
totalt
2t 20min

Salviekrydret gryte med storfekjøtt

Salviekrydret gryte med bacon, gulrot, selleri, løk, hvitløk, rødvin og tagliatelle. Passer perfekt til vennemiddag eller søndagsmiddag. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.3 (4 stemmer)
Salvie er et godt krydder, men du kan også velge timian som også harmonerer i smak med ingrediensene.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
150g
2stk
1stk
0.25ts
0.5flaske
8stk
Einerbær(knuste)
2dl
Salvie(blader)
1klype(r)
Havsalt(smak til )
4klype(r)
Parmesan(finrevet)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær kjøttet i terninger, ca. 1 ½ cm store. Skjær bacon i ­terninger. Skrell gulrøtter og del i biter. Selleri skjæres i strimler og løk og hvitløk finhakkes.

  2. Stek kjøttet i smør i omganger i en stekepanne. Sett til siden.

  3. Stek baconet et par minutter i en gryte. Tilsett grønnsaker og chili, stek til de er myke i ca. 10 minutter. Bland i kjøttet. Hell på vin og kok til halvparten er igjen.

  4. Tilsett tomater, laurbærblad, einerbær og halvparten av salviebladene. Kok på svak varme under lokk til kjøttet er riktig mørt (ca. 1 ½-2 timer). Spe med mer vann under koking hvis sausen blir for tykk. Strimle resten av salvieblad­ene og bland i. Smak til med salt

  5. Kok pasta i lett saltet vann etter anvisning på pakken og hell av kokevannet noen minutter før koketiden som er angitt.

  6. Hell pasta i gryten og bland sammen slik at pasta får smak av sausen. Bland gjerne i revet ­parmesan.

Salviekrydret gryte med bacon, gulrot, selleri, løk, hvitløk, rødvin og tagliatelle. Passer perfekt til vennemiddag eller søndagsmiddag. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.3 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN