Spagetti med kjøttboller og tomater Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Spagetti med kjøttboller og tomater

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Spagetti med kjøttboller og tomater

Praktisk alt-i-ett-gryte! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Du kan bruke alminnelig spagetti i stedet for linguine. Tilsett da litt mer vann og kok 2–3 minutter ekstra.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Rør kjøttet godt sammen med salt, pepper, egg, sennep, tomatpuré og oregano i en bolle. Form farsen til helt små kjøttboller og legg dem til side.

  2. Rens løk og skjær i båter. Rens og hakk hvitløk. Skyll squash, del den på langs og skjær i skiver. Skyll tomater og del dem i to.

  3. Legg ingrediensene i atskilte grupper i en stor panne eller gryte. Legg pastaen oppå sammen med basilikumstilker og soltørkede tomater. Dryss med chiliflak og salt og drypp over olje.

  4. Hell vann i kjelen og kok opp. La det koke i 10–12 minutter ved sterk varme til vannet nesten er fordampet og spagettien er kokt mør. Rør i retten et par ganger i løpet av koketiden.

  5. Riv parmesan grovt. Server retten direkte fra gryten med revet parmesan.

Praktisk alt-i-ett-gryte! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN