nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t
Spansk kylling med bakte paprika
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t
Spansk kylling med bakte paprika
Litt røkt paprikapulver gir en spennende smak, men du må gjerne bruke en sterk paprika til denne retten. Den er deilig å spise med bakte paprika som har fyll med ost og tomater.
SLIK GJØR DU
Legg lårene i en smurt, ildfast form og krydre med knust hvitløk, paprika, fennikel og timian. Drypp over litt olje og strø på salt og pepper. Stek kyllingen midt i ovnen ved 175° i ca. 30 minutter.
Skjær et «lokk» av paprikaene på langs og fjern kjernehuset.
Fyll paprikaene med halve småtomater blandet med revet ost. Drypp over pesto og krydre med salt og pepper. Legg dem i en ildfast form og bak paprikaene sammen med kyllingen i ovnen i ca. 25 minutter.
Server kyllingen med bakte paprika og brød.