Stekt torsk med beter og spinat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
1t 30min
totalt
1t 45min

Stekt torsk med beter og spinat

nivå
Lett
aktiv
1t 30min
totalt
1t 45min

Stekt torsk med beter og spinat

Smørstekt torsk med spinat, og rød- og gulbeter Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.5 (27 stemmer)
Stekt torsk med beter og spinat

DETTE TRENGER DU

PERSONER
800g
Torsk(eller annen hvit fisk)
1pose(r)
1ss
Smør(til steking)

SLIK GJØR DU

  1. Damp spinaten i et minutt i litt vann til den faller sammen. Kjør den med rømme med en stavmikser. Server rømmespinaten til fisk og beter.

  2. Bak rødbetene (med eller uten skall) på 220 grader i ca én time. Del i to.

  3. Knus nøtter og korianderfrø med en stavmikser til en grov blanding.

  4. Del fisken i serveringsstykker. Stek bitene i smør til den er gyllen og gjennomstekt. Dryss på nøtteblandingen (og eventuelt litt urter).

Smørstekt torsk med spinat, og rød- og gulbeter Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.5 (27 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN