nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
30min
Svinebiff med pesto og tomatsalat
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
30min
Svinebiff med pesto og tomatsalat
GRATINERT SVINEBIFF: Denne oppskriften er rik både på farger og smak!
Foto: matprat.no / Mari SvenningsenFordi det fortjenes! En fargerik og smaksrik middagsrett av gratinert svinebiff med tomatsalat. Med slike middagsretter kan det gjerne være flere hverdager.
DETTE TRENGER DU
PERSONERTomatsalat
4stk
0.5glass
Oliven(Kalamataoliven uten stein)
0.5bunt
Vårløk(snittet)
1ss
0.5ts
Svart pepper(grovkvernet)
SLIK GJØR DU
Bruk en stavmikser og kjør basilikum, hvitløk og olje sammen til en dressing, smak til med salt og pepper.
Krydre biffene med salt og pepper. Brun dem raskt på sterk varme, to minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i to-tre minutter på hver side. Legg på brie når du snur biffen for siste gang.
Skjær tomat i grove biter og snitt vårløk, bland tomat og vårløk sammen med oliven i en bolle. Ha på litt olivenolje og grovkvernet pepper. Server med landbrød og god olivenolje.
GRATINERT SVINEBIFF: Denne oppskriften er rik både på farger og smak!
Foto: matprat.no / Mari Svenningsen