Thaisuppe med kokos og kylling
Thaisuppe med kokos og kylling Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Thaisuppe med kokos og kylling

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Thaisuppe med kokos og kylling

Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Keffir limeblader gir god smak til suppen. De kan du kjøpe i asiatiske butikker. I stedet for disse bladene kan du eventuelt tilsette revet limeskall.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5stk
Limeblader(Keffir)
1boks(er)
3ss
Soyasaus(kan byttes ut med fiskesaus)
2ss
Ingefær(revet)
3ss
Limesaft(kan byttes ut med sitronsaft)
200g
Nudler(f.eks glassnudler)

SLIK GJØR DU

  1. Kok opp buljong i en kjele. Legg i terninger av kylling, snittet vårløk og limebladene. La trekke i ca. 10 minutter. Skum kraften med hullsleiv. Tilsett kokosmelk.

  2. Smak til med soyasaus, revet ingefær, lime- eller sitronsaft og sambal oelek.

  3. Kok eggnudlene etter anvisning på pakken Hakk dem grovt og tilsett i suppen.

  4. Varm suppen opp. Server gjerne nudlene ved siden av eller server suppen med bare brød.

Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN