nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Thaisuppe med kokos og kylling
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Thaisuppe med kokos og kylling
Keffir limeblader gir god smak til suppen. De kan du kjøpe i asiatiske butikker. I stedet for disse bladene kan du eventuelt tilsette revet limeskall.
DETTE TRENGER DU
PERSONER500g
4stk
5stk
Limeblader(Keffir)
1boks(er)
3ss
Soyasaus(kan byttes ut med fiskesaus)
2ss
Ingefær(revet)
3ss
Limesaft(kan byttes ut med sitronsaft)
1ss
0.5ts
200g
Nudler(f.eks glassnudler)
SLIK GJØR DU
Kok opp buljong i en kjele. Legg i terninger av kylling, snittet vårløk og limebladene. La trekke i ca. 10 minutter. Skum kraften med hullsleiv. Tilsett kokosmelk.
Smak til med soyasaus, revet ingefær, lime- eller sitronsaft og sambal oelek.
Kok eggnudlene etter anvisning på pakken Hakk dem grovt og tilsett i suppen.
Varm suppen opp. Server gjerne nudlene ved siden av eller server suppen med bare brød.