Tomat- og bønnesalat med chevré Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
15min

Tomat- og bønnesalat med chevré

nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
15min

Tomat- og bønnesalat med chevré

Frisk tomat- og bønnesalat med chevré Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Chevré har en fin og mild smak av geitost som gjør seg godt i salater.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1boks(er)
Brune bønner(blandede bønner)
2stk
Paprika(røde)
1boks(er)
130g

Dressing

1stk
Hvitløk(båt)
1bunt
Timian(hakket)
1ss
Honning(flytende)
0.5stk
Sitron(revet skall)
1stk
Sitron(saft)

SLIK GJØR DU

  1. Skyll bønnene godt, og la dem renne av. Del paprika i to, og ta ut frøene. Legg dem på bakepapir på stekeplate med skallsiden opp. Stek dem ved 250° til skallet begynner å mørkne. Legg dem i plastpose, og trekk så av skinnet.

  2. Del tomatene i to.

  3. Bland bønner, paprika og tomater med rucola.

  4. Rør sammen dressingen, og smak til med salt og pepper.

  5. Legg på skiver av chevré og tynne skiver løk. Hell på dressingen, og strø over revet sitronskall. Server med godt brød.

Frisk tomat- og bønnesalat med chevré Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN