Viestads salat med sardiner og potet Oppskrift
nivå
Lett
totalt
30min

Viestads salat med sardiner og potet

nivå
Lett
totalt
30min

Viestads salat med sardiner og potet

SUPERDIGG: Viestad foretrekker å frese poteter i en panne. Det blir ekstra smakfullt!

Foto: Mette Randem

Inneholder

Fisk

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (25 stemmer)
Dette er en slags portugisisk variant av salade nicoise, men litt enklere og med litt mer temperament

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2boks(er)
10stk
Potet(små, kokte)
2fedd
Hvitløk(finhakket)
1ss
Sjalottløk(finhakket)
1stk
Sitronsaft(saften av en hel sitron)
1bunt
Rucculasalat(stor bunt, evt annen smaksrik salat)

SLIK GJØR DU

  1. Bland salat, poteter, sitronsaft, løk, sardiner og resten av oljen. Krydre med pepper.

  2. Ha eddik og tabasco på et fat. Ta ut sardinene og vend dem i denne blandingen. La ligge mens du gjør resten.

  3. Hvis potetene er kalde, del dem i to, og stek i panna sammen med hvitløk og 1-2 spiseskjeer olje til de er varme og litt brune i kantene.

  4. Hvis potetene er nykokt, del dem i 2 og vend med olje og hvitløk mens de fortsatt er varme.

SUPERDIGG: Viestad foretrekker å frese poteter i en panne. Det blir ekstra smakfullt!

Foto: Mette Randem

Inneholder

Fisk

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (25 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN