Biff med asparges, soppsaus og potetpuré
Biff med asparges, soppsaus og potetpuré
SAFTIG: Unn deg en saftig biff med herlig tilbehør!
Foto: matprat.noDETTE TRENGER DU
PERSONERPannestekt asparges og østersopp
Soppsaus
SLIK GJØR DU
Skrell og kok potetene. Sil av vannet, og damp dem tørre. Mos potetene, tilsett melk og smør og rør godt. Smak til med salt og pepper.
Skrell den nederste delen av aspargesen. Skjær østerssoppen i skiver. Vend asparges og østerssopp i litt olje, og krydre med salt og pepper. Stek på middels god varme i panna, eller bruk en grillpanne.
Del sjampinjongene i 4 og brun dem i panna med smør og olje, sammen med sjalottløk. Smak til med salt og pepper. Tilsett buljong og fløte, kok inn til du får en saus med passe tykk og fin konsistens.
Del indrefileten i 4 like store biffer og krydre dem med salt og pepper. Brun dem på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side for medium stekt biff.
SAFTIG: Unn deg en saftig biff med herlig tilbehør!
Foto: matprat.no