Biff med asparges, soppsaus og potetpuré Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
40min

Biff med asparges, soppsaus og potetpuré

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
40min

Biff med asparges, soppsaus og potetpuré

SAFTIG: Unn deg en saftig biff med herlig tilbehør!

Foto: matprat.no

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (329 stemmer)
En stor og saftig biff er manges favoritt når de skal unne seg noe riktig godt. Prøv denne biffretten med pannestekt asparges, østersopp, mandelpotetpuré og soppsaus, neste gang du skal lage smakfull helgekos.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ss
Margarin(eller olje til steking)
1ts
Svart pepper(nykvernet)
1.5ts

Mandelpotetpuré

2dl
0.5ts
Svart pepper(Nykvernet)
0.5ts

Pannestekt asparges og østersopp

15stk
0.5ts
0.5ts
Svart pepper(nykvernet)
250g
Østersopp(eller annen god sopp)

Soppsaus

1stk
Sjalottløk(finhakket)
0.5ts
2dl
Kjøttbuljong(utblandet)
1ss

SLIK GJØR DU

  1. Skrell og kok potetene. Sil av vannet, og damp dem tørre. Mos potetene, tilsett melk og smør og rør godt. Smak til med salt og pepper.

  2. Skrell den nederste delen av aspargesen. Skjær østerssoppen i skiver. Vend asparges og østerssopp i litt olje, og krydre med salt og pepper. Stek på middels god varme i panna, eller bruk en grillpanne.

  3. Del sjampinjongene i 4 og brun dem i panna med smør og olje, sammen med sjalottløk. Smak til med salt og pepper. Tilsett buljong og fløte, kok inn til du får en saus med passe tykk og fin konsistens.

  4. Del indrefileten i 4 like store biffer og krydre dem med salt og pepper. Brun dem på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side for medium stekt biff.

SAFTIG: Unn deg en saftig biff med herlig tilbehør!

Foto: matprat.no

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (329 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN