nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Biffstrimler med ingefærsaus
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Biffstrimler med ingefærsaus
Smakfull gryte med spennende eksotisk saus. I stedet for aubergine, kan squash brukes.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rens og del grønnsakene. Krydre kjøttet med salt og pepper.
Stek kjøttet raskt i varm stekepanne i smør i ca. 3 minutter. Legg kjøttet over på en tallerken.
Stek auberginebitene i litt olje i ca. 5 minutter, tilsett vårløk og chili og stek videre noen minutter.
Legg biffstrimlene over i pannen og la alt bli gjennomvarmt.
Varm opp sesamolje og maisolje i en liten kjele. Tilsett hvitløk, ingefær, malt paprika, salt og sukker. Stek blandingen i ca. 1 minutt. Tilsett eddik, soyasauser og vann, og la sausen småkoke i ca. 2 minutter.
Hell sausen over kjøttet og grønnsakene, dryss over hakket frisk koriander og sesamfrø. Server kokt ris til.