
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Bulgursalat med brokkoli og gulrot-tzatziki
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Bulgursalat med brokkoli og gulrot-tzatziki
Lag gjerne tzatzikien kvelden før og la den stå i kjøleskapet natten over.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok bulgur etter anvisning på pakken og med buljongterningen.
Rør sammen yoghurt og revet gulrot. Press i hvitløk og rør om. Smak til med salt og pepper og sett tzatzikien i kjøleskapet.
Finhakk persille og rødløk.
Riv halvparten av brokkolien på et rivjern og strimle resten tynt med en skarp kniv. Vask sitronen, riv skallet og press ut saften.
Bland kokt bulgur, persille, rødløk og brokkoli en stor bolle. Tilsett granateplekjerner, rapsolje, sitronskall og-saft. Strø på salt og pepper.
Server salaten varm eller kald med gulrot-tzatziki. Kylling eller fisk passer godt å servere til.