Bulgursalat med brokkoli og gulrot-tzatziki Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Bulgursalat med brokkoli og gulrot-tzatziki

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Bulgursalat med brokkoli og gulrot-tzatziki

Kan serveres varm eller kald! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Lag gjerne tzatzikien kvelden før og la den stå i kjøleskapet natten over.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Gulrot-tzatziki

1dl
Yoghurt(gresk)
2dl
Gulrot(revet)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Kok bulgur etter anvisning på pakken og med buljongterningen.

  2. Rør sammen yoghurt og revet gulrot. Press i hvitløk og rør om. Smak til med salt og pepper og sett tzatzikien i kjøleskapet.

  3. Finhakk persille og rødløk.

  4. Riv halvparten av brokkolien på et rivjern og strimle resten tynt med en skarp kniv. Vask sitronen, riv skallet og press ut saften.

  5. Bland kokt bulgur, persille, rødløk og brokkoli en stor bolle. Tilsett granateplekjerner, rapsolje, sitronskall og-saft. Strø på salt og pepper.

  6. Server salaten varm eller kald med gulrot-tzatziki. Kylling eller fisk passer godt å servere til.

Kan serveres varm eller kald! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN