nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Couscous med sopp og geitost
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Couscous med sopp og geitost
Bland gjerne frukt i salaten. Søtsmaken harmonerer godt sammen med chevré som er en myk geitost. Du kan bruke fetaost i stedet.
DETTE TRENGER DU
PERSONER2.5dl
1stk
1fedd
2ss
2ss
1boks(er)
100g
4stk
SLIK GJØR DU
Kok couscous etter anvisning på pakken og avkjøl.
Del sjampinjong i biter og finhakk løk og hvitløk. Stek løk og sopp i smør. Rist pinjenøttene i tørr, varm panne.
Kok bønnene raskt opp i lettsaltet vann og avkjøl i kaldt vann.
Bland couscousen med den stekte soppen. Legg salaten på et serveringsfat og fordel couscousen over. Legg på bønner og strø på pinjenøtter.
Skjær nektariner i små biter og fordel over salaten sammen med biter av chevré.
Bland sammen dressingen, smak til og server gjerne med en kesamdressing.