nivå
Lett
totalt
20min
Eple og fennikelsalat med grillet kylling
nivå
Lett
totalt
20min
Eple og fennikelsalat med grillet kylling
FRISTENDE KOMBINASJON: Det er lett og la seg friste av eple og fennikel.
Foto: matprat.noEple- og fennikelsalat er i seg selv et friskt og crispy tilbehør til stekt kjøtt og grillmat. Her har vi blandet grillet kylling i salaten og toppet den med deilig blåmuggost. Resultatet er en himmelsk rett!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rens kyllinglårene du har grillet, for skinn og bein. Riv kyllingkjøttet i mindre biter.
Rist valnøtter i en varm stekepanne. Krydre med litt salt.
Kok erter ca. 2 minutter i lettsaltet vann, hell av kokevannet og avkjøl dem raskt i kaldt vann.
Skjær eple i tynne skiver og fennikel i strimler. Bland det sammen med kyllingkjøtt, valnøtter og erter. Smuldre blåmuggost over.
Sett den ekstra gode smaken på salaten med frisk sitronolje. Pisk sitronsaft og salt i en bolle. Tilsett olivenolje og pisk til oljedressingen har en tykk og fin konsistens. Rør inn persillen.
FRISTENDE KOMBINASJON: Det er lett og la seg friste av eple og fennikel.
Foto: matprat.no