nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
40min
Grove seiburgere
nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
40min
Grove seiburgere
En fiskeburger kan serves som både middag og lunsj, og tas med på tur. I denne oppskriften lager du selv dressingen, men du kan også kjøpe den ferdig i butikken.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Del fiskefileten i biter og ha bitene i en foodprosessor. Tilsett salt og kjør maskinen til deigen er jevn og seig – det tar bare noen sekunder. Hell i melken i ca. 3 omganger, la maskinen gå mellom hver gang slik at melken blandes godt inn og farsen blir glatt.
Ha i potetmel, pepper og gressløk. Stek en liten prøvekake og smak om den er passe krydret.
Form flate kaker og stek dem, ca. 3 minutter på hver side.Rør sammen ingrediensene til dressingen.
Vask salaten. Skjær agurk, rødløk og tomat i skiver, og vask cherrytomatene.
Varm burgerbrødene etter anvisning på pakken. Server seiburgerne i burgerbrød med dressing, salat og grønnsaker, og med cherrytomater ved siden av.