nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Karriwok med fisk
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Karriwok med fisk
Sausen har en mild karrismak og gir deg en opplevelse av å spise indonesisk. Laks passer godt i wok, men vær forsiktig med å røre så mye at fisken faller fra hverandre.
DETTE TRENGER DU
PERSONERTilbehør
2stk
300g
100g
2ts
1stk
1stk
1pose(r)
2dl
SLIK GJØR DU
Del laksen i biter.
Finsnitt løken. Del selleri i små biter og paprika i tynne strimler.
Varm wokolje i en stor panne eller wok. Stek alle grønnsakene raskt ved sterk varme. Tilsett fisken mot slutten av steketiden.Hell på sausen og tilsett kokosmelk. Bland forsiktig, og la woken steke til fisken akkurat er gjennomstekt.
Smak til og server retten straks med ris eller nudler. Server gjerne ekstra soyasaus ved siden av.