Krydret grønnsaksgryte Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
30min

Krydret grønnsaksgryte

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
30min

Krydret grønnsaksgryte

Krydret grønnsaksgryte er et vegetarisk alternativ med mye godt og sunt oppi! Gryten har en fyldig og indiskinspirert smak! Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.1 (3 stemmer)
Av og til kan det være greit å spise vegetarisk, og med gode rotgrønnsaker er ikke det noe problem. Gryten har en fyldig og indiskinspirert smak!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
2stk
2stk
2stk
Pastinakk(eller persillerot)
1skiver
Kålrot (Kålrabi)(i liten bit)
0.5stk
1ts
1klype(r)
1ss
Ingefær(finrevet)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell og hakk løk og hvitløk. Skrell og skjær gulrøtter, poteter, pastinakk, søtpoteter og kålrot i ca. 2 cm store biter. Skjær blomkål i buketter.

  2. Stek spisskummen i 2 ss olje i ca. ½ minutt i en kjele. Tilsett løk og hvitløk og stek til løken er blank og myk.

  3. Tilsett alt krydderet og rør om. Bland i alle grønnsakene. Tilsett 2–3 ss vann og la det småkoke under lokk til grønnsakene er myke. Tilsett blomkål, crème fraîche og ingefær. La dette småkoke i ca. 5 minutter. Krydre med 1 ts salt og smak til.

  4. Kok de grønne bønnene raskt i lett saltet vann.

  5. Server gryten med bønner og finhakket persille. Nanbrød er godt til.

Krydret grønnsaksgryte er et vegetarisk alternativ med mye godt og sunt oppi! Gryten har en fyldig og indiskinspirert smak! Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.1 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN