Kylling med apsargessalat
Kylling med apsargessalat
Oppskrift
Vurdering
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 175˚. Vask og tørk kyllingen godt. Dekk kyllingen med revet sitronskall og finhakket persille. Strø på salt og pepper. Stek kyllingen raskt i smør. Legg filetene over i ildfast form og stek i ca. 30 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
Stek smøret på middels varme til det begynner å bli gyllent. Avkjøl i kjøleskapet og pisk smøret så med mikser til en luftig konsistens. Tilsett havsalt.
Skrell den hvite aspargesen og skjær av den nederste delen. Del dem i to. Er de tykke kan de også deles på langs.
Bryt av den nederste delen av den grønne aspargesen. Del dem i to. Rens reddiker.
Stek asparges, i en varm panne, i smør til de får fin farge i ca. 10 minutter. De kan gjerne være litt sprø. Bland i reddiker og grønne blad til slutt.
Server kyllingen med pisket smør og den varme asparges-salaten. Kokte poteter er godt til.