Kyllingspyd med Cæsarsalat
Kyllingspyd med Cæsarsalat
EN ARTIG VRI: Slik kan du også servere cæsarsalaten.
Foto: matprat.noDETTE TRENGER DU
PERSONERCæsarsalat
SLIK GJØR DU
Lag grillsausen ved å finhakke hvitløk og chilipepper og frese det i litt olje i en stekepanne. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke litt inn til en kraftig saus.
Skjær kyllingfiletene i biter og tre dem på spyd. Pensle med litt av hoi-sin sausen. Har du tid, kan du la kyllingbitene marinere en stund i hoi-sin sausen før du griller/steker dem. Pass på at varmen ikke er for sterk slik at kjøttet blir brent. Stek spydene i panne eller på grill noen minutter på hver side. Pensle med mer saus under steking. Husk å legg grillspyd av tre i vann i minst 20 minutter før grilling, slik at de ikke tar fyr.
Bland hvitløk, eggeplommer, pepper, sennep og limejus i en matprosessor. Tilsett 1 dl av olivenoljen i en tynn stråle, som når du lager majones.
Vask, tørk og riv salaten i biter. La noen blader være hele. Ha salaten i en salatbolle, eventuelt i porsjonsboller, og hell over dressingen. Topp med tynne skiver parmesanost.
EN ARTIG VRI: Slik kan du også servere cæsarsalaten.
Foto: matprat.no