Pasta med tunfisk Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pasta med tunfisk

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pasta med tunfisk

Spennende pasta med tunfisk, ansjos, kalvekjøtt og kapers. Foto: Bjørn Jakobsen

Inneholder

Fisk
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.4 (10 stemmer)
«Vitello Tonnato» er en tradisjonell italiensk rett med kalvekjøtt og tunfisksaus. Sausen egner seg også godt som pastasaus.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1boks(er)
2stk
2stk
1stk
400g
Kalvesteik(eller storfekjøtt)
350g
1klype(r)
1klype(r)
2stk

SLIK GJØR DU

  1. Kok pasta. Klem ut litt av vannet av tunfisken og ha den i en blender sammen med ansjos, hvitløk, kapers og litt sitronsaft. Kjør det hele og tilsett eggene. Tilsett olje i en tynn stråle, slik at sausen samler seg, og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

  2. Rens løken og skjær i båter.

  3. Stek kjøttet ca. 2–3 minutter på hver side til det blir medium stekt. Strø på salt og pepper og la kjøttet hvile noen minutter før det skjæres opp i tynne strimler.

  4. Vend den varme pastaen i tunfisksausen og server med tynne skiver stekt biff, rødløk, hakket persille og kapers.

Spennende pasta med tunfisk, ansjos, kalvekjøtt og kapers. Foto: Bjørn Jakobsen

Inneholder

Fisk
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

2.4 (10 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN