nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Potetsalat med reker
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Potetsalat med reker
Rester av kokte poteter er godt utgangspunkt for en salat som her er blandet med reker og grønnsaker.
DETTE TRENGER DU
PERSONER6stk
Potet(kokte og kalde)
1pose(r)
Brune bønner(eller grønne bønner)
1stk
300g
Reker(rensede)
50g
1ss
Kruspersille(finhakket)
SLIK GJØR DU
Rist pinjekjernene i en tørr varm panne til de er gylne og sprø.
Kok opp bønnene raskt i lettsaltet vann og avkjøl. Del rødløken i biter. Skjær poteter i skiver.
Bland forsiktig sammen alle ingrediensene, sammen med finhakket persille.
Ha sennep, eddik og honning i en bolle og pisk inn olje til en dressing. Smak til med salt og pepper. Blir dressingen tykk, kan du spe med litt kaldt vann.
Hell dressingen over salaten og pynt fatet med persille. Server med brød, gjerne knekkebrød.