Roastbiff med smørstekte grønnsaker og potetsalat
Roastbiff med smørstekte grønnsaker og potetsalat
DETTE TRENGER DU
PERSONERPotetsalat
SLIK GJØR DU
Tørk kjøttet godt og brun det rundt det hele i en panne ved sterk varme i litt smør.
Strø på salt og grovmalt pepper og legg kjøttet i en ildfast form. Stikk et steketermometer inn i den tykkeste delen av kjøttet.
Stek kjøttet ved 125º til steketermometeret viser 60º for (Lag gjerne ferdig grønnsakene og potetsalaten mens kjøttet stekes). La kjøttet hvile i minst 15 minutter før det skjæres i skiver.
Grønnsaker:
Stek oppdelt bacon med hakket hvitløk og ta det opp av pannen. Ha litt smør i pannen og stek grønnsakene på svak varme til de er knapt møre under omrøring.Bland i bacon med hvitløken og server grønnsakblandingen varm til kjøttet.
Potetsalat:
Bland sammen ravigotesaus, lettrømme, salt og pepper. Bland i biter av kokte poteter, epler, sylteagurker og vårløk med sausen. Sett potetsalaten kjølig før servering.