nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Roséfilet i fyldig parmesansaus
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Roséfilet i fyldig parmesansaus
Festlig form med masse gode smaker.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSaus
1stk
Purreløk(liten)
140g
Bacon(i små terninger)
2ss
2dl
1dl
1.5ss
2ss
Sennep(sterk)
90g
Spinat(fersk)
2ss
Kruspersille(finhakket)
SLIK GJØR DU
Vask og tørk kyllingen. Strø på salt og pepper. Smelt smør i en panne, og stek filetene på begge sider. Ta dem av varmen og legg i en smurt ildfast form.
Rens, vask og finstrimle purreløken. Stek den blank og myk sammen med baconet. Tilsett fløte, vann, kyllingfond og sennep.
Bland i spinaten, og la det koke opp. Tilsett persille.
Hell sausen over kyllingen. Del tomatene i to, og fordel dem over sammen med soltørkede tomater og revet parmesan. Stek formen i ovnen ved 225° i ca. 15 minutter.
Ta kyllingen ut, og server med stekte potetbåter.