Roséfilet i fyldig parmesansaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Roséfilet i fyldig parmesansaus

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Roséfilet i fyldig parmesansaus

Varier retten ved å toppe kyllingen med smuldret fetaost eller bytte ut bacon og spinat med biter av artisjokkhjerter. Foto: Anders Norsell

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.8 (3 stemmer)
Festlig form med masse gode smaker.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Saus

1stk
Purreløk(liten)
140g
Bacon(i små terninger)
1dl
2ss
Sennep(sterk)
90g
Spinat(fersk)
2ss
Kruspersille(finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Vask og tørk kyllingen. Strø på salt og pepper. Smelt smør i en panne, og stek filetene på begge sider. Ta dem av varmen og legg i en smurt ildfast form.

  2. Rens, vask og finstrimle purreløken. Stek den blank og myk sammen med baconet. Tilsett fløte, vann, kyllingfond og sennep.

  3. Bland i spinaten, og la det koke opp. Tilsett persille.

  4. Hell sausen over kyllingen. Del tomatene i to, og fordel dem over sammen med soltørkede tomater og revet parmesan. Stek formen i ovnen ved 225° i ca. 15 minutter.

  5. Ta kyllingen ut, og server med stekte potetbåter.

Varier retten ved å toppe kyllingen med smuldret fetaost eller bytte ut bacon og spinat med biter av artisjokkhjerter. Foto: Anders Norsell

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.8 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN