Sei i curry med grønnsaksris Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Sei i curry med grønnsaksris

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Sei i curry med grønnsaksris

Med spisskummen, koriander, curry og grønnsaksris blir seifileten festfin midt i uka. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.6 (3 stemmer)
  Dersom du ønsker en sterkere eller mildere curry kan dette justeres med mer eller mindre curry paste.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Sei(filet uten skinn og ben)
1stk
2ss
Kokosnøtt(revet)
1.5dl
1ts

Ris

2dl
Basmatiris(langkornet)
1stk
Paprika(rød)
2dl
1boks(er)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær sei i terninger. Grovhakk løk og finhakk hvitløk.

  2. Varm olivenolje i en stekepanne og fres løk, hvitløk, kokos, spisskummen og curry paste i et-to minutter.

  3. Hell på vann og kremfløte, kok opp og la curryen trekke i circa fem minutter. Smak til med salt.

  4. Ha i seien og la den trekke til den er gjennomkokt, circa fem minutter.

  5. Kok ris etter anvisning på pakken. Skjær paprika i små terninger. Rør inn paprika, erter og mais de siste 4-5 minuttene av koketiden.

  6. Server curry toppet med finhakket koriander og grønnsaksris ved siden av.

Med spisskummen, koriander, curry og grønnsaksris blir seifileten festfin midt i uka. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

1.6 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN