nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Sei i curry med grønnsaksris
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Sei i curry med grønnsaksris
DETTE TRENGER DU
PERSONER600g
Sei(filet uten skinn og ben)
1stk
1fedd
2ss
2ss
Kokosnøtt(revet)
0.5ts
3ts
Karripasta (Curry paste)(grønn)
1.5dl
1.5dl
1ts
SLIK GJØR DU
Skjær sei i terninger. Grovhakk løk og finhakk hvitløk.
Varm olivenolje i en stekepanne og fres løk, hvitløk, kokos, spisskummen og curry paste i et-to minutter.
Hell på vann og kremfløte, kok opp og la curryen trekke i circa fem minutter. Smak til med salt.
Ha i seien og la den trekke til den er gjennomkokt, circa fem minutter.
Kok ris etter anvisning på pakken. Skjær paprika i små terninger. Rør inn paprika, erter og mais de siste 4-5 minuttene av koketiden.
Server curry toppet med finhakket koriander og grønnsaksris ved siden av.