Små kyllingboller med chiliagurk Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min

Små kyllingboller med chiliagurk

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min

Små kyllingboller med chiliagurk

Hjemmelagde kyllingkjøttboller med frisk chiliagruksalat er skikkelig god hverdagsmiddag som smaker godt med pasta eller ris. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

Lag disse smakfulle bollene av kyllingkjøttdeig (ca 7% fett), som er magrere enn vanlig kjøttdeig. Chiliagurk som følge er pikant!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Chiliagurk

1stk
2ss
Peanøtter(ristede)
2ss
Koriander(hakket)
1.5ts
2stk
Sjalottløk(finhakket)
1ts
Koriander(malt)
1ts
1ts
1klype(r)
1klype(r)
1stk
1ss
Smør(til steking)

SLIK GJØR DU

  1. Kna kjøttdeig og salt godt. Bland inn resten av ingrediensene og form til små boller. Stek kjøttbollene i stekepannen og la dem ettersteke på svak varme til de er gjennomstekt, ca. 10 minutter. Snu bollene underveis.

  2. Del agurken på langs, skrap ut kjernene med skje og kutt i tynne skiver. Bland sammen ingrediensene til dressingen,
    hell den over agurkskivene og bland godt. Dryss over peanøtter og pynt med korianderblader.

  3. Server kjøttbollene med lime, pluss chiliagurkene og ris eller pasta.

Hjemmelagde kyllingkjøttboller med frisk chiliagruksalat er skikkelig god hverdagsmiddag som smaker godt med pasta eller ris. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN