Strimlet svinekjøtt med asiatisk smak
Strimlet svinekjøtt med asiatisk smak
PAKKET I SALAT: Strimlet svinekjøtt og kål pakket inn i blader av hjertesalat.
Foto: MatpratOppskrift
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Snitt hodekål fint. Bruk gjerne en ostehøvel til dette. Del agurk i to, og del den igjen på langs. Skjær agurken i tynne skiver. Bland hodekål og agurk sammen med saft og skall av lime og kokosmelk i en bolle. Smak til med salt og pepper.
Brun strimler av svinekjøtt i flere omganger i en varm stekepanne med margarin. Krydre med salt og pepper. Sett kjøttet til side.
Fres chili og hvitløk i litt olje i stekepannen. Ha i honning, ingefær og limesaft, og bland sammen. Legg det stekte svinekjøttet tilbake i stekepannen og stek i 1 minutt til alt er godt blandet.
Vask hjertesalat, og fyll salatbladene med kålsalat. Topp salaten med svinestrimler og litt saus.
PAKKET I SALAT: Strimlet svinekjøtt og kål pakket inn i blader av hjertesalat.
Foto: Matprat