Surf & turf med laks og chorizo
Surf & turf med laks og chorizo Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Surf & turf med laks og chorizo

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Surf & turf med laks og chorizo

Den milde laksen og krydrede pølsen gir en spennende og god sommer middag Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)
Surf & turf er en amerikansk begrep på retter der man kombinerer ingredienser fra havet med kjøtt.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Laks(fileter, à 125 g)
1bunt
Cherrytomat(og andre grønnsaker, som f. eks squash og løk)
1klype(r)
1klype(r)
1ss

Limeyoghurt

1stk
Lime(finrevet skall)
1dl
Yoghurt(gresk eller tyrkisk)

Urtesaus

1skiver
Ingefær(cirka 3 cm)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Skjær laks, chorizo og grønnsaker i mindre biter. Fordel dette jevnt på spyd, og krydre med salt og pepper. Legg spydene i en ildfast form, drypp over 1 ss olje, og strø over sesamfrø. Grill spydene ca. 10 minutter rundt det hele.

  2. Rør sammen limeskall og yoghurt. Smak til med salt og pepper. Riv ingefæren og grovhakk chilien. Kjør alle ingrediensene til urtesausen sammen til en saus med en stavmikser.

  3. Varm brødene på grillen, og server dem med spydene, urtesaus og limeyoghurt.

Den milde laksen og krydrede pølsen gir en spennende og god sommer middag Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN