Sylta pølse og egg
Sylta pølse og egg
BARSNACKS: Det meste kan syltes, her er oppskrift på syltede øl og pølser fra pølsebaren Wurst i Oslo.
Foto: Bon Appetit / NTB ScanpixDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok egg og kutt pølsa i biter på cirka 1 cm.
Hakk selleristang og paprika i terninger. Skjær løken i skiver.
Legg de oppkuttede grønnsakene i saltlake i minimum én time.
Mens grønnsakene ligger i saltlake, koker du opp eddik og vann til syltelaken.
Fyll glasset med pølsebiter, egg, hakkete grønnsaker, chili og hvitløk. La det være igjen cirka 1 cm til kanten av glasset.
Tilsett krydder og lake, og skru lokket godt til.
La det stå kjølig i minst tre dager før bruk.
Bland sammen ingrediensene til saltlake.
TIPS: Vil ikke saltet løse seg opp? Prøv å varme vannet.
BARSNACKS: Det meste kan syltes, her er oppskrift på syltede øl og pølser fra pølsebaren Wurst i Oslo.
Foto: Bon Appetit / NTB Scanpix