nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
2t
Tacopizza med salsa
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
2t
Tacopizza med salsa
Taco + pizza = sant!
DETTE TRENGER DU
PERSONERFyll
1stk
Løk(hakket)
300g
1ss
1fedd
Hvitløk(knust)
1pose(r)
50g
Jalapeño(milde, på glass)
4dl
Hvitost (Gulost)(revet)
SLIK GJØR DU
Smuldre gjæren i en bakebolle, og rør den ut i lunkent vann, 37°. Tilsett olje, salt og nesten alt melet. La deigen heve tildekket i ca. 1 time.
Skjær alle ingrediensene til salsaen i småbiter.
Sett ovnen på 250°. Stek løk og kjøttdeig i olje i en panne. Tilsett resten av ingrediensene til fyllet, unntatt jalapeños og ost. Stek dette noen minutter og smak til.
Del deigen i 4 deler eller lag en stor pizza. Kjevle ut fire tynne pizzaer og fordel på bakepapir og stekeplate. Fordel kjøttsausen utover. Strø på jalapeños og ost.
Stek pizzaene midt i ovnen i 6–8 minutter for de små og ca. 15 minutter for en stor.
Server med salsa og rømme.