Torskerullade med skalldyrfyll Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
5t 20min

Torskerullade med skalldyrfyll

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
5t 20min

Torskerullade med skalldyrfyll

GANEFRYD: Torskerulladen går både som forrett eller som smårett.

Foto: Norges sjømatråd /Yngvar Eriksson

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.2 (2 stemmer)
Server rullade av torsk fylt med skalldyr til forrett eller som tapas. Pyntet med lakserogn er dette en rett som frister enhver gane med sans for sjømat.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Torsk(ryggfilet)
1stk
150g
Reker(uten skall)
0.5stk
1ss
Dill(frisk)
2ss
Lettrømme(kesam)
1stk
1klype(r)
Salt(smak til)
1klype(r)
Svart pepper(smak til)
1klype(r)
Dill(til pynt)

Tilbehør

50g
Laks(rogn)

SLIK GJØR DU

  1. Dryss salt på torsken, pakk den inn i plastfolie og legg den i fryseren i 4-5 timer.

  2. Grovhakk krabbekjøttet og rekene.

  3. Finhakk rødløk og dill, og rør sammen med krabbe, reker og kesam. Smak til blandingen med saften av sitron, salt og pepper.

  4. Ta torskefileten ut av fryseren og skjær den i tynne skiver på langs med en skarp kniv.

  5. Ha litt av skalldyrblandingen på en torskeskive og rull sammen. Legg torskerulladene på små skiver av pumpernikkel. Server med lakserogn og litt dill på toppen.

GANEFRYD: Torskerulladen går både som forrett eller som smårett.

Foto: Norges sjømatråd /Yngvar Eriksson

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.2 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN