Tortilla med lammekjøttboller og kålsalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
50min

Tortilla med lammekjøttboller og kålsalat

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
50min

Tortilla med lammekjøttboller og kålsalat

Varme tortillas med smaksrik lammekjøttdeig og sprø kålsalat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

1 (2 stemmer)
Med tilgang på malt lammekjøtt kan du lage disse smakfulle lammebollene.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Kjøttdeig(av lam)
1stk
1klype(r)
1klype(r)

Kålsalat

1stk
3stk
Gulrot(revet)
3dl
Yoghurt(gresk)
2fedd
Hvitløk(hakket)
1ts

Servering

SLIK GJØR DU

  1. Legg lammekjøttdeigen i en bolle. Skyll og hakk persillen. Rens og finhakk hvitløken. Rør kjøttet sammen med 3 ss persille, hvitløk, egg, spisskummen, salt og pepper. Form farsen til små kjøttboller, og stek dem i olje i en panne i ca. 8 minutter til sammen.

  2. Legg snittede grønnsaker i en stor bolle.

  3. Bland sammen yoghurt, sukker, eddik, majones og hvitløk i en bolle. Smak til og bland dressingen med grønnsakene. Smak til med salt. Oppbevar salaten i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering.

  4. Varm tortilla i ovnen eller i panne. Server brødene med kjøttbollene og salaten.

Varme tortillas med smaksrik lammekjøttdeig og sprø kålsalat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

1 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN