nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
50min
Tortilla med lammekjøttboller og kålsalat
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
50min
Tortilla med lammekjøttboller og kålsalat
Med tilgang på malt lammekjøtt kan du lage disse smakfulle lammebollene.
DETTE TRENGER DU
PERSONERKålsalat
1stk
Hodekål (hvitkål)(i strimler)
3stk
Gulrot(revet)
3dl
Yoghurt(gresk)
2ss
2fedd
Hvitløk(hakket)
1ts
Servering
4stk
SLIK GJØR DU
Legg lammekjøttdeigen i en bolle. Skyll og hakk persillen. Rens og finhakk hvitløken. Rør kjøttet sammen med 3 ss persille, hvitløk, egg, spisskummen, salt og pepper. Form farsen til små kjøttboller, og stek dem i olje i en panne i ca. 8 minutter til sammen.
Legg snittede grønnsaker i en stor bolle.
Bland sammen yoghurt, sukker, eddik, majones og hvitløk i en bolle. Smak til og bland dressingen med grønnsakene. Smak til med salt. Oppbevar salaten i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering.
Varm tortilla i ovnen eller i panne. Server brødene med kjøttbollene og salaten.