Vegetarisk form med mozzarella
Vegetarisk form med mozzarella
Oppskrift
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200°. Del auberginen i skiver, ca. 1 cm tykke. Legg dem utover på benken, og strø på litt salt. Tørk væsken av med kjøkkenpapir etter ca. 20 minutter.
Kok tomatene i en kjele sammen med tomatpuré, presset hvitløk og buljongterning i ca. 15 minutter.
Kok rødbetene i lett saltet vann i ca. 20 minutter. Skrell dem, og skjær dem i biter.
Stek aubergineskivene i olivenolje i en stekepanne på begge sider til de får fin farge. Skjær løken i båter, og del den grillede paprikaen i biter.
Hell tomatsausen i en ildfast form, legg i rødbeter, aubergineskiver, brokkoli, løk og grillet paprika, og fordel tomater på toppen. Strø på salt og pepper.
Riv mozzarella grovt og strø over. Stek formen på nederste rille i ovnen i ca. 25 minutter.
Strø litt persille over ved servering.