nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min
Chililaks med mangosalsa
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min
Chililaks med mangosalsa
Limesaus og mangosalsa gir en smak med karibiske nyanser.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSalsa
0.5stk
1stk
3stk
Sjalottløk(eller 1 dl hakket gressløk)
250g
Avokado(i terninger)
250g
Mango(i biter)
1bunt
Koriander(eller bladpersille)
SLIK GJØR DU
Legg fisken i en ildfast form. Strø på salt og pepper og stek den midt i ovnen ved 200° i ca. 20 minutter.
Hell vann, smuldret buljongterning, crème fraîche, maisenna, saft og skall av lime samt chilisaus i en kjele. Kok opp under omrøring. Kok i 5 minutter og smak til med salt.
Skjær agurk i små biter og skjær chili i biter. Finsnitt vårløken. Bland med avokado og mango.
Legg fisken på et serveringsfat. Pensle den med søt chilisaus og strø over salsaen.
Server med kokt ris, limesaus og søt chilisaus.