Kalkunspyd med melonsalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
6min
totalt
40min

Kalkunspyd med melonsalat

nivå
Lett
aktiv
6min
totalt
40min

Kalkunspyd med melonsalat

Kalkunspyd er favoritten på grillen. Her med hjemmelaget gillmarinade og en frisk melonsalat. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

Du kan kjøpe mange forskjellige grillmarinader å legge kjøttet i, eller du kan lage din egen. Kjøttet får deilig smak jo lenger det får ligge, gjerne natten over.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Kalkun(filet, ca.750 g)

Grillmarinade

1klype(r)
4fedd
Hvitløk(knuste)
1stk
Sitron(saften)
1klype(r)

Melonsalat

1skiver
0.5stk

SLIK GJØR DU

  1. Del kalkunfileten i biter og legg dem i marinaden i minst 30 minutter (helst noen timer - legg kalkunfileten kaldt). 

  2. Skjær paprika i litt store biter. Tre kalkunbiter og paprika vekselvis på et grillspyd og legg på grill-en. Grill i ca. 6 minutter, snu ofte.

  3. Bland sammen salaten.

  4. Server kalkunspydene med salaten og f.eks grillet fersken.

Kalkunspyd er favoritten på grillen. Her med hjemmelaget gillmarinade og en frisk melonsalat. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN