nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Krydret kylling- og pølsepasta
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Krydret kylling- og pølsepasta
En enkel og god saus som serveres til valgfri pasta. Du kan sløyfe chorizopølsene, hvis du ønsker det.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Vask og tørk kyllingen. Skjær pølsene i skiver. Stek kyllingen i smør på begge sider. Strø på salt og pepper. Tilsett pølseskiver, og stek til de får farge. Ta alt opp og legg på kjøkkenpapir.
Skrell og finhakk løken. Rens paprika og skjær i terninger.
Stek løk og paprika i smør i en gryte til det får fin farge.
Tilsett kylling, pølseskiver, crème fraîche og mangochutney. Kok opp. Tilsett persille, og la alt koke i ca. 5 minutter.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Server den med sausen over, og pynt med basilikum og revet parmesan.