Pepperkrabbe
Pepperkrabbe
PEPPERKRABBE: Dette er en spennende oppskrift der den milde og fine krabbesmaken møter masse grovmalt pepper og asiatisk krydder.
Foto: Mette MøllerInneholder
Oppskrift
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Hvis du bruker rå krabber, så fjern paven og gjellene og del så krabbene i biter. Knekk klørne forsiktig, for da trekker de til seg mer smak. Stek krabbene i litt olje i en vid kjele først, i 3-4 minutter, og ta dem deretter ut av kjelen.
Smelt smøret i kjelen og ha oppi hakket hvitløk, pepper og fivespice krydder. Ha deretter i østerssaus, soyasaus, vann/kraft, ingefær og chili.
La dette koke ett minutt før du har krabbene oppi og kok på middels varme i rundt ti minutter. Pass på så det ikke koker tørt, juster med vann.
Bruker du ferdigkokt krabbe så dropp fresingen først, og la krabbene varme seg i sausen i fem minutter. Server med frisk koriander.
PEPPERKRABBE: Dette er en spennende oppskrift der den milde og fine krabbesmaken møter masse grovmalt pepper og asiatisk krydder.
Foto: Mette Møller