Ramen Teriyaki med kyllingbryst
Ramen Teriyaki med kyllingbryst
SMAKFULL: Koriander- og pepperfrø gir denne ramenbollen spennende smak og aroma.
Foto: Elisabeth DalsegDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Forvarm ovnen til 200 grader. Knus pepperkorn og korianderfrø og gni miksen inn i kyllingen.
Stek deretter kyllingen med skinnet ned på medium varme i en stekepanne. Stek i fem minutter til skinnet er brunt. Hell kraften etter stekingen i en gryte og snu kyllingen.
Hell teriyakisausen og soyasausen over kyllingen og stek på høy varme i ett minutt. Deretter sett kyllingen inn i ovnen og stek i cirka fem minutter til den er gjennomstekt.
Skjær kyllingen i tynne skiver.
Kok opp kraften og hell deretter i sesamolje, chili og korianderen og la det småkoke i fem minutter.
Hell kraften over i en skål og legg nudler, kyllingbryst og det du ønsker av topping i suppen. Server rykende varm!
SMAKFULL: Koriander- og pepperfrø gir denne ramenbollen spennende smak og aroma.
Foto: Elisabeth Dalseg