Rask rosenkålpanne
Rask rosenkålpanne Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Rask rosenkålpanne

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
10min

Rask rosenkålpanne

RASK ROSENKÅLPANNE: Dette er rosenkål med ekstra smak.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.4 (17 stemmer)
Dette er rosenkål med ekstra smak! Rosenkål passer til det meste av julemat, og denne deilige varianten med smørstekt rosenkål, løk og pinjekjerner er perfekt både som tilbehør eller som en egen rett på julekoldtbordet. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Sjalottløk(finhakket)
2fedd
Hvitløk(finhakket)
1pakke(r)
Rosenkål(liten)
Pinjekjerner(en neve)
0.25stk
Granateple(renset)

SLIK GJØR DU

  1. Surr løken og hvitløken på medium varme til løken blir blank og myk.

  2. Plukk av de ytterste bladene på rosenkålen, og del resten i fire. Ha smøret og all rosenkålen, bladene også, i pannen og stek videre et par minutter. 

  3. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. 

  4. Strø over granateplekjerner og pinjekjerner.

RASK ROSENKÅLPANNE: Dette er rosenkål med ekstra smak.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.4 (17 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN