nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min
Rødbetsuppe og piroger
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min
Rødbetsuppe og piroger
Rødbetsuppe er en russisk spesialitet, som smaker herlig varm med rømme og nystekte piroger!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rens og riv 4 rødbeter, og finhakk løk og hvitløk. Surr løk og hvitløk i smør i en kjele. Tilsett rødbetene, gulrot, potetene og kål i tynne strimler. Hell på buljong, og legg i laurbærbladet. Dryss på salt og pepper.
La suppen koke i ca. 30 minutter. Riv den siste rødbeten, og legg i suppen de siste 5 minuttene. Da får suppen en fin rød farge. Smak til med salt, pepper og eddik.
Server suppen med yoghurt naturell eller rømme. Piroger eller brød er godt til.