nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
25min
Svinefilet med asparges
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
25min
Svinefilet med asparges
Smakfull gryterett med svinefilet, kokosmelk og asparges. Dette er en flott rett som vil imponere middagsgjestene!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Renskjær fileten for sener og hinner og del i skiver. Stek skivene i smør i omganger. Strø på salt og pepper.
Del asparges i 3 cm lange biter. Kast nederste delen.
Kok asparges unntatt toppene i 2 ½ dl lettsaltet vann i ca. 7 minutter. Kjør aspargesene glatte med kokevannet med en stavmikser. Toppene serveres hele som pynt. De kokes bare ca. 2 minutter i lettsaltet vann før servering.
Hell aspargesblandingen i pannen og tilsett buljongterning og fløte som er rørt med litt maisenna. La det koke et par minutter.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Legg kjøttskivene i sausen og kok opp.
Strø over aspargestopper og hakket gressløk. Server retten med ris og salat med reddiker og agurk.