
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Vegetarwok
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Vegetarwok
Oppskrift

Opplysningskontoret for frukt og grønt
mat@dagbladet.noVurdering
3.2 (48 stemmer)
Å tilberede grønnsaker i wok er både raskt, sunt og billig. Putt i det du liker best. Her har vi bare brukt masse deilige friske grønnsaker. Med nudler, ris eller pasta til blir dette et herlig måltid.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
Gulrot(i strimler)
100g
Blomkål(i små buketter)
100g
Brokkoli(i små buketter)
1stk
Paprika(grønn, i strimler eller staver)
1stk
Paprika(gul, i strimler eller staver)
150g
Sukkererter(snittet)
4stk
Grønn asparges(frisk, i biter)
1stk
Rødløk(snittet)
2ss
2fedd
Hvitløk(presset)
100g
2ss
Koriander(frisk, finhakket)
100g
Babymais (minimais)(hele eller i biter)
1boks(er)
2dl
SLIK GJØR DU
Skjær grønnsakene i pene, like store biter.
Varm opp oljen i en wok og tilsett grønnsakene og salatbønnene. Wok i 2-3 minutter.
Tilsett presset hvitløk, teriyakisaus og sesamfrø, og bland inn bønnespirer og frisk koriander til slutt.
Server woken umiddelbart, gjerne med nudler.
Oppskrift

Opplysningskontoret for frukt og grønt
mat@dagbladet.noVurdering
3.2 (48 stemmer)