nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Fetaostbiffer med tzatziki
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Fetaostbiffer med tzatziki
Smakfulle fetaostbiffer servert med stekte potetbåter og en tzatzikivariant med reddiker er delikat middagsmat!
DETTE TRENGER DU
PERSONER2skiver
Brød(loff)
1.5dl
500g
Karbonadedeig(eller kjøttdeig)
1stk
1ss
Løk(revet)
1klype(r)
1klype(r)
1stk
Paprika(rød)
1dl
100g
3ss
SLIK GJØR DU
Smuldre brødet i en bolle og fjern skorpen. Hell vannet over. Bland og kjør dette i en mikser. La blandingen svelle noen minutter.
Tilsett kjøttdeig, egg, løk, salt og pepper. Bland sammen.
Skjær paprika i små biter. Bland paprika, persille og smuldret ost i deigen. Form den til 8 biffer.
Vask, rens og finhakk reddiker og bland med yoghurt, hvitløk og salt.
Stek biffene til de får fin farge på begge sider i smør og legg dem over i ildfast form. Etterstek ved 225° i ca. 10 minutter.
Server biffene med ovnsbakte poteter, salat og tzatziki. Eller legg biffene i pitabrød med tzatziki og salat som en lettere lunsjrett.