nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Fiskesuppe med reker og potet
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Fiskesuppe med reker og potet
Lettvint og god fiskesuppe som du gjerne kan invitere gjester på.
DETTE TRENGER DU
PERSONER400g
400g
Tomat(knuste, hermetiske)
4dl
2stk
Fiskebuljong(terninger)
1ts
2stk
Paprika(røde, i biter)
400g
1klype(r)
1klype(r)
400g
Reker(med skall)
30g
3ss
Dill(hakket)
SLIK GJØR DU
Skrell og del poteter i biter.
Kok opp knuste tomater, vann og fiksebuljong i en kjele, og la potetene koke med i ca. 12 minutter.
Bland sammen smør, persille og hvitløk. Fordel det på brødskivene. Legg dem på bakepapir på en stekeplate, og stek dem midt i ovnen ved 250° i ca. 8 minutter, til smøret smelter og brødet får farge.
Bland sambal oelek, paprika og torsk i biter i gryten. La det koke forsiktig til fisken er gjennomkokt og potetene er myke. Smak til med salt og pepper.
Skrell rekene. Bland i spinat, og strø over reker og dill. Server gryten med godt brød.