Kremet grønnsaksuppe med proteinbrød Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
35min

Kremet grønnsaksuppe med proteinbrød

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
35min

Kremet grønnsaksuppe med proteinbrød

Kremet grønnsaksuppe servert med grønn pesto, ristede pinjenøtter og stekt parmaskinke. Server med hjemmebakt proteinbrød. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Til suppe smaker det ofte godt med brød – og dette proteinrike lavkarbobrødet kan du nyte med god samvittighet! Det er lurt å bake brødet om kvelden, og la det ligge i kjøleskapet natten over.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
1ss
Ingefær(revet fersk)
5dl
1klype(r)
1klype(r)
4ss
Pesto(grønn)
50g
Pinjenøtter(ristede)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 250°. Hakk løk og hvitløk og fres det i smør sammen med ingefær i en kjele. Bryt blomkålen i små buketter og legg i kjelen.

  2. Hell i vann og buljongterningen. Kok opp, og la det koke til blomkålen blir myk – ca. 10 minutter. Hell over i en blender, og miks til det blir en jevn suppe.

  3. Hell suppen tilbake i kjelen, tilsett fløte, og spe med vann om det er nødvendig. Smak til med salt og pepper.

  4. Legg parmaskinken på en stekeplate med bakepapir, og stek i ovnen i ca. 10 minutter. Hell suppen over i dype tallerkener, topp med pesto og ristede pinjenøtter. Server suppen med proteinbrødet og den tørkede parmaskinken.

  5. Proteinbrød: Pisk eggene lett, og bland i crème fraîche og olje. Tilsett de tørre ingrediensene. Deigen skal ha en «kladdete» konsistens. Ha bakepapir i en form og hell over deigen. Stekes på 180° til overflaten er gylden (30-45min). 

Kremet grønnsaksuppe servert med grønn pesto, ristede pinjenøtter og stekt parmaskinke. Server med hjemmebakt proteinbrød. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN