Kremet grønnsaksuppe med proteinbrød
Kremet grønnsaksuppe med proteinbrød
DETTE TRENGER DU
PERSONERProteinbrød
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 250°. Hakk løk og hvitløk og fres det i smør sammen med ingefær i en kjele. Bryt blomkålen i små buketter og legg i kjelen.
Hell i vann og buljongterningen. Kok opp, og la det koke til blomkålen blir myk – ca. 10 minutter. Hell over i en blender, og miks til det blir en jevn suppe.
Hell suppen tilbake i kjelen, tilsett fløte, og spe med vann om det er nødvendig. Smak til med salt og pepper.
Legg parmaskinken på en stekeplate med bakepapir, og stek i ovnen i ca. 10 minutter. Hell suppen over i dype tallerkener, topp med pesto og ristede pinjenøtter. Server suppen med proteinbrødet og den tørkede parmaskinken.
Proteinbrød: Pisk eggene lett, og bland i crème fraîche og olje. Tilsett de tørre ingrediensene. Deigen skal ha en «kladdete» konsistens. Ha bakepapir i en form og hell over deigen. Stekes på 180° til overflaten er gylden (30-45min).