Kyllinggryte med karri og kikerter
Kyllinggryte med karri og kikerter
DETTE TRENGER DU
PERSONERCouscous
SLIK GJØR DU
Kok opp vann, olivenolje og salt. Hell i couscousgrynene. Ta kjelen av varmen og la det trekke under lokk et par minutter.
Varm oljen i en stekepanne og legg grynene i pannen. Krydre med gurkemeie, salt og pepper. Strø over hakket persille.
Del kyllingfiletene i mindre biter. Krydre med salt og pepper, og stek dem gyllenbrune i olje i en gryte. Skjær løken i båter og legg i stekepannen sammen med buketter av blomkål og brokkoli. La steke med noen minutter.
Strø over karri og rør om. Tilsett tomatpuré, kokosmelk og buljong. La koke i ca. 15 min. Smak til med salt og pepper. Hell vannet av kikertene og skyll dem under rennende, kaldt vann. La dem dryppe av. Tilsett kikertene i gryten og la alt bli varmt. Smak til med salt og pepper og evt. litt mer karri.