Pulled pork med chili
Pulled pork med chili
SLIK GJØR DU
Krydre først kjøttet med salt og pepper. Varm opp litt smør i en stekegryte med lokk. Stek til kjøttet får fin farge på alle sider.
Bland sammen krydder og fordel over kjøttet.
Hell ca. 1 dl vann i gryten. Kok opp og legg på lokket. Sett gryten i ovnen ved 125° i 7–8 timer.
Lag sausen. Sett ovnen på 225°. Del tomater og løk i to. Kjern ut og finhakk chilien. Skrell hvitløken. Legg dem og paprika i en ildfast form. Drypp over olje. Stek i ovnen til skallet på paprikaene begynner å bli svarte i ca. 20 minutter.
Ta grønnsakene ut. La hvile i ca. 2 minutter. Skrell og del paprika i to og ta bort frøene. Legg dem og øvrige grønnsaker i en bolle. Miks sausen glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Del mais, tomat og løk i to. Grill på middels varme til de kjennes myke, ca. 15 minutter. Grill brødskivene.
Fordel majones på brødet. Når kjøttet er ferdig, dra (pull) kjøttet løst med en gaffel og legg på brødene. Pynt med tomater, finsnittet vårløk og karse.
Server med grillede grønnsaker, paprika og tomatsausen.