nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
30min
Stekt torsk med eksotisk grønnsaksstuing
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
30min
Stekt torsk med eksotisk grønnsaksstuing
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær minimais, sukkererter, squash, persillerot, gulrot, rettich og paprika i terninger.
Server torsken med grønnsaksstuingen og limebåter. Dryss gjerne over friske urter.
Skjær torsken i biter på ca. 3 cm.
Stek torsken lett i smør i en stekepanne, ca. 2 minutter på hver side.
Kok opp kremfløten og la den småkoke i ca. 20 minutter til den tykner.
Rør sweet chilisaus og saften av sitron inn i fløten, og smak til med litt salt.
Surr grønnsakene i en stekepanne med olje og ha dem i fløtesausen.
La grønnsakene trekke i sausen i 5-10 minutter.