Fiskesuppe med laks og torsk Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min

Fiskesuppe med laks og torsk

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min

Fiskesuppe med laks og torsk

DEILIGE SMAKER: I fiskesuppa med laks gjemmer det seg smak av stjerneanis og fenikkel.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.5 (15 stemmer)
En nydelig fiskesuppe med deilig smak av fennikel og stjerneanis.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Gulrot(bruk 0.5 i kraften)
3dl
Hvitvin(eller eplesaft)
0.5stk
400g
Laks(filet)
400g
Torsk(filet)
Salt(smak til)
Svart pepper(smak til)
Sitronsaft(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Kutt opp løk, fennikel og 1/2 gulrot, og fres dette kjapt i litt olje. Ha på hvitvin eller eplesaft, og kok inn til væska er nesten helt borte.

  2. Ha i stjerneanis, laurbærblad og hele pepperkorn, og hell på fiskekraft og melk. Kok opp og trekk til side, og la krafta putre 1/2 time for å få ut all smaken.

  3. Lag meljevning, sil krafta og spe med den. La den putre i 15 minutter for å få vekk melsmaken.

  4. Kutt 1/2 gulrot og 1/2 sellerirot i små terninger og purren i strimler. Legg i suppa og kok opp. Kutt så fisken i litt større terninger og la den trekke i suppa til den er ferdig.

  5. Smak til med salt, pepper og sitron til slutt, og server med friske urter, gjerne dill eller persille.

DEILIGE SMAKER: I fiskesuppa med laks gjemmer det seg smak av stjerneanis og fenikkel.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.5 (15 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN