nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t
Svigermors svinekoteletter i curry
nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t
Svigermors svinekoteletter i curry
Dette er en utrolig deilig curry som er en garantert suksess hos alle som liker gryteretter med masse smak.
DETTE TRENGER DU
PERSONER2stk
Sjalottløk(i skiver)
1stk
Fennikel(i tynne strimler)
2stk
Tomat(grovhakket)
6stk
Hvit sjampinjong (champignon)(delt i to)
2stk
Sitrongress(finrevet)
3ss
Ingefær(grovrevet)
2fedd
Hvitløk(finhakket)
0.5stk
Rød chili(finhakket)
3ss
2ss
6ss
5dl
Kraft(svinekraft)
1boks(er)
Kokosmelk(ikke lett!)
2dl
1stk
1klype(r)
1klype(r)
SLIK GJØR DU
Fres løk, fennikel, sopp, chili, hvitløk, ingefær, sitrongress og limeblader på medium varme i solsikkeoljen. Ha i currypaste, og fres i 3 minutter.
Ha på kraften, fløten og fishsauce. Reduser i 30 minutter til sausen begynner å tykne. Ha på kokosmelk og smak til med salt, pepper og limesaft.
Brun kotelettene kjapt på hver side og legg dem i en ildfast form. Hell curryen over, og sett formen i ovnen på 100 grader. La stå i rundt 30 minutter. Server med koriander på toppen, kokt ris og gjerne en salat.