Thaisalat med stekt andebryst
Thaisalat med stekt andebryst Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
45min

Thaisalat med stekt andebryst

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
45min

Thaisalat med stekt andebryst

Denne spennende salaten smaker friskt av krydder og sprø grønnsaker. Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.3 (9 stemmer)
Denne spennende salaten smaker friskt av krydder og sprø grønnsaker, og kan også serveres med kylling eller laks istedenfor and.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Paprika(rød)
0.5stk
0.5stk
Agurk(uthulet)
0.5bunt
Reddik(6 stk)
0.5bunt
2bunt
0.5stk
Chili(finhakket)
4ss
Koriander(hakket)
1ss
Mynte(hakket)
1stk
And(bryst)

SLIK GJØR DU

  1. Rut opp fettet på andebrystet og gni inn litt five-spice krydder. Dette krydderet smaker nydelig til and.

  2. Stek andebrystet i ei varm panne med fettsiden ned. Når fettet er blitt gyllent og sprøtt, så snu brystet raskt og sett stekepanna inn i ovnen på 100 grader i rundt 15 minutter til kjøttet er rosa.

  3. La andebrystet hvile litt før du skjærer det opp i tynne serveringsskiver.

  4. Skjær paprika i tynne strimler og riv/del kinakålen grovt.

  5. Finsnitt agurk, reddiker og vårløk. Bland med spinat, bønnespirer, paprika og kinakål.

  6. Ha resten av ingrediensene i en bolle eller i et glass, bland godt sammen til en dressing.

  7. Vend dressingen inn i salaten rett før servering, bland inn nudlene og legg på tynne skiver stekt andebryst.

Denne spennende salaten smaker friskt av krydder og sprø grønnsaker. Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.3 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN