nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
45min
Thaisalat med stekt andebryst
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
45min
Thaisalat med stekt andebryst
Denne spennende salaten smaker friskt av krydder og sprø grønnsaker, og kan også serveres med kylling eller laks istedenfor and.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rut opp fettet på andebrystet og gni inn litt five-spice krydder. Dette krydderet smaker nydelig til and.
Stek andebrystet i ei varm panne med fettsiden ned. Når fettet er blitt gyllent og sprøtt, så snu brystet raskt og sett stekepanna inn i ovnen på 100 grader i rundt 15 minutter til kjøttet er rosa.
La andebrystet hvile litt før du skjærer det opp i tynne serveringsskiver.
Skjær paprika i tynne strimler og riv/del kinakålen grovt.
Finsnitt agurk, reddiker og vårløk. Bland med spinat, bønnespirer, paprika og kinakål.
Ha resten av ingrediensene i en bolle eller i et glass, bland godt sammen til en dressing.
Vend dressingen inn i salaten rett før servering, bland inn nudlene og legg på tynne skiver stekt andebryst.