Varm grønnsakgryte med pannebrød
Varm grønnsakgryte med pannebrød Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Varm grønnsakgryte med pannebrød

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Varm grønnsakgryte med pannebrød

Vegetargryte med masse krydder og god smak. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Overrask gjerne med en krydret, vegetarisk gryte servert med nystekte pannebrød  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ts
1stk
Løk(finhakket)
2ss
Ingefær(revet)
3fedd
Hvitløk(hakket)
1stk
Blomkål(i buketter)
1stk
3dl

Hjemmebakt pannebrød

0.5ts
1.25l
Vann(kokende)

SLIK GJØR DU

  1. Støt krydderne i en morter. Bland løk ingefær, hvitløk, chili, krydder og salt, og miks det til en pasta i en blender.

  2. Stek grønnsakene og pastaen i olje i en gryte noen minutter, slik at blomkålen får litt farge.

  3. Tilsett tomatpuré, rosiner, vann og crème fraîche, og kok i 5 minutter uten lokk.

  4. Strø over koriander, og server med kokt basmatiris, yoghurt, mango chutney og hjemmebakt pannebrød.

  5. Bland alle ingredienser i en kjøkkenmaskin. Kjevle ut til fire tynne leiver. Stek dem i en tørr, varm stekepanne, ca. ½ minutt på hver side.

Vegetargryte med masse krydder og god smak. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN