nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Varm grønnsakgryte med pannebrød
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Varm grønnsakgryte med pannebrød
Overrask gjerne med en krydret, vegetarisk gryte servert med nystekte pannebrød
DETTE TRENGER DU
PERSONER0.5ss
2ts
1ts
Kardemomme(hel)
0.5ss
1stk
Løk(finhakket)
2ss
Ingefær(revet)
3fedd
Hvitløk(hakket)
1stk
1stk
Blomkål(i buketter)
1stk
Squash (Zucchini)(i biter)
2ss
2ss
1dl
3dl
SLIK GJØR DU
Støt krydderne i en morter. Bland løk ingefær, hvitløk, chili, krydder og salt, og miks det til en pasta i en blender.
Stek grønnsakene og pastaen i olje i en gryte noen minutter, slik at blomkålen får litt farge.
Tilsett tomatpuré, rosiner, vann og crème fraîche, og kok i 5 minutter uten lokk.
Strø over koriander, og server med kokt basmatiris, yoghurt, mango chutney og hjemmebakt pannebrød.
Bland alle ingredienser i en kjøkkenmaskin. Kjevle ut til fire tynne leiver. Stek dem i en tørr, varm stekepanne, ca. ½ minutt på hver side.